SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Facebook | Zo promoot je je social media kanalen!
19 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

april 23, 2017

Pfoe, je kent het wel. Je krijgt maar steeds niet de bezoekers die je wilt krijgen of je wilt gewoon je maandelijkse goal voor volgers op social media behalen. Dit gaat alleen heel lastig. Na wat googlen ben ik achter een hele handige tip gekomen. Namelijk, verschillende tabs op je Facebook pagina waar je dan je pins, tweets en zelfs Instagram foto’s kan zien! Je volgers kunnen je vervolgens hierop volgen. Benieuwd hoe je deze handige tabs krijgt? Check dan zeker even dit artikel.

Facebook and woobox

Het is eigenlijk super simpel. Je gaat naar woobox.com. Op deze site kan je heel veel verschillende dingen doen, zoals het organiseren van winacties etc, maar daar komen we nu niet voor.

Vervolgens ga je rechts boven naar static tabs. Hierin kan je de Facebook tabs toevoegen.

Wanneer je op static tabs komt, kom je dit tegen. Je kan hier verschillende tabs toevoegen. Het enige wat je hier moet doen is op de tab drukken die jij wilt en je username toevoegen. Vervolgens komt die automatisch op jouw Facebook pagina terecht. Super handig! Je kan hiermee ook de statistieken bijhouden als er iemand op de desbetreffende tab drukt. Je kan dus hier ook zien hoeveel volgers je met woobox erbij hebt gekregen!

Meer lezen over social media? Lees dan deze blogs:

Facebook

Wat kan je hiermee?

Ten eerste kan je natuurlijk meer volgers op je social media kanalen krijgen. Je hebt meer bereik, omdat ze eigenlijk je hele Instagram pagina op Facebook kunnen bekijken. Misschien lezen ze wel over die ene Facebook post heen, maar trekt de aandacht van een Instagram foto de bezoeker meer. Ook worden al mijn tweets onder de tab “Twitter” laten zien. Mensen kunnen dus op hun gemakkie eventjes door mijn tijdlijn scrollen en misschien klikken ze ook wel op een link die ik daar heb gepost. Je bereikt er dus heel veel mensen mee!

Vond je dit artikel interessant? Pin het dan voor later!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

19 Reacties

 1. Johanne

  Interessant, Celine! Ik heb van allerlei tools gehoord, maar deze nog niet. Even onderzoeken!

  Antwoord
 2. Jacqueline

  Wat een goede tip! Ik heb het meteen toegevoegd.

  Antwoord
 3. Denisa

  That sounds like an interesting tool! I didn’t even know it’s possible to add the Instagram/Twitter feed to Facebook… I guess I just don’t spend enough time on it lol 🙂 But it’s good to know, thanks for sharing! x

  Antwoord
 4. Jessica

  Ik ga meteen even kijken…. alleen ik denk dat de link in het artikel fout is. Ik kom namelijk niet op woobox uit als ik op de link hierboven klik maar op juice beauty?

  Antwoord
  • Bozenka

   Ik heb hetzelfde! Als ik op de link klik kom ik uit op Juicebeauty.

   Antwoord
   • Celine Klooster

    Dit is echt heel raar haha. Ik heb nooit van Juicebeauty gehoord en in mijn bericht editor staat er gewoon woobox.com..

    Antwoord
 5. Melanie

  Goeie tip. Daar ga ik even voor zitten.

  Antwoord
 6. Girls-things

  Oh wat handig!
  Ik ga eens een kijkje nemen daar.

  Antwoord
 7. eileen

  Super handig om te weten en wellicht te gebruiken. Bedankt! 🙂

  Antwoord
 8. MC Kleuver

  Echt de BlogQueen, haha! Wat zijn jouw resultaten volgens Woobox? Werkt het echt? 🙂

  Antwoord
 9. Jenny

  Grappig, nooit van gehoord.

  Antwoord
 10. Sharon

  Nooit van gehoord ook. Allen met aanmelden krijg ik dan gelijk te zien; woobox wil je pagina beheren etc.. en dan denk ik oeps en nu. En als ik nee aanklik kan ik niet verder?

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Dat zegt hij alleen, omdat hij anders de wijzigingen niet aan kan brengen op je pagina ;). Verder doet hij niets geks ofzo.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This