Stoppen met bloggen.. Dit zal ik doen!
7 Comments

Written by Celine Klooster

maart 12, 2017

In mijn artikelen laat ik vaak merken dat ik gek ben op bloggen. Nu is dat wel duidelijk, maar wat zou ik doen al ik nooit meer kon bloggen? Een lastige kwestie, maar ik weet er toch een antwoord op. Dit zou ik dus doen als ik zou stoppen met bloggen.

Stoppen met bloggen

Een boek schrijven

Ja! Ik zou een boek schrijven. Ik heb dan veel meer tijd over en het schrijven kan ik zeker niet achter mij laten. Op mijn bucket list staat ook zeker dat ik graag een boek wil schrijven. Een boek die ik dan ook ga uitgeven.

Series kijken

Ik weet nog wel toen ik vroeger meer tijd had. Minder schoolwerk, minder tijd die ik in mijn blog besteedde, dat ik altijd series keek. Ik was echt verslaafd aan The Blacklist en The Vampire Diaries. Misschien ga ik in de grote vakantie daar maar weer eens aan beginnen!

nooit meer kon bloggen

Meer tijd aan school besteden

Ik zou waarschijnlijk meer tijd aan school besteden. Ja, geloof het of niet. Ik besteed nu al hartstikke veel tijd aan school, maar ik zou dan waarschijnlijk nog meer tijd aan school besteden dan dat ik nu al doe. Eigenlijk zie ik het nu al voor me. Een overspannen Celine, omdat ze teveel tijd aan school besteed.

Meer boeken lezen

Dit is ook een ding wat er de laatste tijd een beetje bij in geschoten is. Ik heb laatst wel een boek uitgelezen, maar ik wil er zeker nog een hele boel lezen. Een tijd terug heb ik een hele lijst gemaakt met de boeken die ik nog wil lezen. Waarschijnlijk laat ik die binnenkort hier ook wel eens zien. Misschien zorgt dat er wel voor dat ik meer ga lezen.

Meer Youtube videos kijken

Ik kijk eigenlijk maar een youtuber. Joey Graceffa. Als ik meer tijd zou hebben, dan zou ik zeker ook andere youtubers bekijken. Ik heb hier nu gewoon geen tijd voor en eerlijk gezegd probeer ik ook niet verslaafd te raken aan youtube.

Lees tip: Youtuber worden als Blogger

Wat zou jij doen als je zou stoppen met bloggen?

Meer lezen over mijn ervaringen? Volg dan mijn Facebook pagina.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

7 Reacties

 1. Natascha

  Als ik niet meer zou bloggen zou ik denk ik niet weten wat ik met mijn vrije tijd moet hihi

  Antwoord
  • Celine

   Hahha daar heb je ook gelijk in!

   Antwoord
 2. Linda

  Series kijken! Ik loop hopeloos achter met Once Upon a Time. En misschien zou ik ook eens die kinderboeken af schrijven. Of mijn bedrijf uitbreiden. Maar voorlopig blijf ik lekker bloggen 😉

  Antwoord
 3. Joyce

  Oh leuke plannen! Als ik niet meer zou bloggen zou ik ook gaan voor een boek schrijven. Daarnaast meer tijd besteden aan al mijn andere creatieve hobby’s als handletteren, aquarel, fotografie, bakken…

  Antwoord
 4. Johanne

  Ik zie hier wel wat overeenkomsten! Allereerst zou ik heel Netflix uitkijken, ik zou aan een boek willen beginnen (schrijven) en ik zou honderden boeken lezend verslinden!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *