Tailwind tribes | Hiermee verhoog je bezoekersaantallen!

Tailwind tribes | Hiermee verhoog je bezoekersaantallen!

Gratis. Hoor ik daar nou gratis? Tailwind tribes zijn helemaal gratis en geweldig om te gebruiken. Om gebruik te maken van Tailwind Tribes, moet je natuurlijk wel Pinterest hebben. Pinterest is echt geweldig voor het verhogen van jouw bezoekersaantallen. Vandaag leg ik je uit hoe Tailwind tribes werken en hoe je daarmee jouw bezoekersaantallen flink kan verhogen.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Ruim 200 unieke bezoekers per dag van alleen Pinterest. Dat wil iedereen toch? Ik moet toegeven dat dat mij niet elke dag overkomt, maar het is me toch al een aantal keer gebeurd, terwijl ik pas twee maanden Tailwind Tribes en Tailwind gebruik. Ik hoef niet meer elke dag op Facebook te zitten om mijn blogposts te promoten en alles gaat eigenlijk automatisch. Als ik dus geen tijd heb, hoef ik me geen zorgen te maken dat er niets gepromoot wordt. Dit is natuurlijk ook ideaal voor als je op vakantie gaat!

Meer lezen over Tailwind of Pinterest? Check dan deze artikelen: 

Tailwind tribes

Als je lid wordt van de Tailwind tribe, dan moet je als je een pin in de tribe plaatst, een andere pin repinnen. Als je dus een pin in deze groep plaatst, heb je een grote kans dat die pin weer wordt gerepinned. Ik heb in een Tailwind tribe een bereik van 520.000 mensen, omdat heel veel mensen mijn pins repinnen. Ook krijg ik erg veel bezoekers van deze Tailwind tribes. Elke dag krijg ik minstens 40 unieke bezoekers van deze Tailwind tribes en meestal eigenlijk meer.

Eigen Tailwind tribes

Natuurlijk heb ik ook mijn eigen tribes gemaakt. *Pin your blogs* is voor alle bloggers en Beauty bloggers tribe is voor alle beauty bloggers. Daarnaast heb ik ook een tribe gemaakt voor Nederlandse bloggers. In de andere twee tribes zitten ook Engelse bloggers dus daar is de kans dat jouw pin nog maals wordt gerepinned erg klein. In de Dutch bloggers tribe heb je een grote kans.

Tailwind tribes

Meer lezen over Pinterest?

Als je deze link gebruikt krijg jij $15 korting en dat is dus eigenlijk een maand gratis. Als je dus slim bent maak je eerst je gratis trial op en maak je vervolgens ook nog eens van de gratis maand om Tailwind optimaal uit te testen. Dit is wel een affiliate link, dus ik krijg dan ook een klein bedrag aan Tailwind tegoed.

Ben jij al lid van Tailwind tribes?

2 gedachten over “Tailwind tribes | Hiermee verhoog je bezoekersaantallen!”

  1. Hi Celine! Thanks for the great article ! I have a question. I blog in Spanish, am I supposed to only join Tribes that post in Spanish? I am not sure English speaking Tailwind users would want to pin my pins if they can’t understand them. Thank You!!!

Een reactie plaatsen