SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Tailwind tribes | Hiermee verhoog je bezoekersaantallen!
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

juli 16, 2017

Gratis. Hoor ik daar nou gratis? Tailwind tribes zijn helemaal gratis en geweldig om te gebruiken. Om gebruik te maken van Tailwind Tribes, moet je natuurlijk wel Pinterest hebben. Pinterest is echt geweldig voor het verhogen van jouw bezoekersaantallen. Vandaag leg ik je uit hoe Tailwind tribes werken en hoe je daarmee jouw bezoekersaantallen flink kan verhogen.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Ruim 200 unieke bezoekers per dag van alleen Pinterest. Dat wil iedereen toch? Ik moet toegeven dat dat mij niet elke dag overkomt, maar het is me toch al een aantal keer gebeurd, terwijl ik pas twee maanden Tailwind Tribes en Tailwind gebruik. Ik hoef niet meer elke dag op Facebook te zitten om mijn blogposts te promoten en alles gaat eigenlijk automatisch. Als ik dus geen tijd heb, hoef ik me geen zorgen te maken dat er niets gepromoot wordt. Dit is natuurlijk ook ideaal voor als je op vakantie gaat!

Meer lezen over Tailwind of Pinterest? Check dan deze artikelen: 

Tailwind tribes

Als je lid wordt van de Tailwind tribe, dan moet je als je een pin in de tribe plaatst, een andere pin repinnen. Als je dus een pin in deze groep plaatst, heb je een grote kans dat die pin weer wordt gerepinned. Ik heb in een Tailwind tribe een bereik van 520.000 mensen, omdat heel veel mensen mijn pins repinnen. Ook krijg ik erg veel bezoekers van deze Tailwind tribes. Elke dag krijg ik minstens 40 unieke bezoekers van deze Tailwind tribes en meestal eigenlijk meer.

Eigen Tailwind tribes

Natuurlijk heb ik ook mijn eigen tribes gemaakt. *Pin your blogs* is voor alle bloggers en Beauty bloggers tribe is voor alle beauty bloggers. Daarnaast heb ik ook een tribe gemaakt voor Nederlandse bloggers. In de andere twee tribes zitten ook Engelse bloggers dus daar is de kans dat jouw pin nog maals wordt gerepinned erg klein. In de Dutch bloggers tribe heb je een grote kans.

Tailwind tribes

Meer lezen over Pinterest?

Als je deze link gebruikt krijg jij $15 korting en dat is dus eigenlijk een maand gratis. Als je dus slim bent maak je eerst je gratis trial op en maak je vervolgens ook nog eens van de gratis maand om Tailwind optimaal uit te testen. Dit is wel een affiliate link, dus ik krijg dan ook een klein bedrag aan Tailwind tegoed.

Ben jij al lid van Tailwind tribes?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

2 Reacties

 1. Yezmin

  Hi Celine! Thanks for the great article ! I have a question. I blog in Spanish, am I supposed to only join Tribes that post in Spanish? I am not sure English speaking Tailwind users would want to pin my pins if they can’t understand them. Thank You!!!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   I don’t think English speaking Tailwind users would want to pin your pins if they are in Spanish.. You can better join a Spanish tribe 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This