SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
The Genius Blogger Toolkit | Waarom kopen?
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

oktober 11, 2018

Van The Genius Blogger Toolkit moet je echt gehoord hebben. Deze bundel komt één keer per jaar uit en bevat een hoop verschillende e-courses om jouw blog te laten groeien. In deze blog post leg ik uit wat deze bundel inhoudt en hoe het precies werkt. Een ding is zeker: Als je deze bundel mist, dan mis je zeker iets.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

De editie van dit jaar van The Genius Blogger Toolkit bevat 41 eCourses, 15 eBooks, 9 printable packs, werkmappen, 5 templates, 5 pakketten met stock photos en 2 lidmaatschappen. Het is eigenlijk een gigantische collectie met allerlei lessen om je blog te laten groeien. Daarnaast is de collectie elk jaar anders (dus als je er al een hebt gekocht in 2016 en/of 2017, dan zal deze anders zijn). Ook bevat de bundel een aantal bonussen die het zeker waard zijn. Zo krijg je een lidmaatschap op Tailwind voor drie maanden. Ik ben echt groot fan van Tailwind, zoals sommige van jullie weten en daarom vind ik het geweldig dat je bij deze bundel een lidmaatschap krijgt.

The Genius Blogger Toolkit

Meer lezen over Tailwind of Pinterest? Check dan deze artikelen: 

Deze bundel bevat: 

  • 41 e-courses & video trainingen
  • 15 ebooks
  • 9 printables en werkboeken 
  • 5 templates
  • 5 pakketten met stock photos.
  • 2 membership sites
  • 7 bonussen

Wil je weten wat de exacte inhoud is van deze bundel? Bekijk dan zeker even deze website.

Deze bundel gaat over een aantal verschillende onderwerpen. Zo bevat deze bundel een aantal e-coursen over hoe je een blog moet beginnen. Ook bevat deze bundel e-courses over tech help, design & branding, list growth, content creation, monetization, product creatie, social media, het opstarten van een bedrijf, productiviteit en community en support. Een hoop onderwerpen en dit is dan ook de reden waarom er in deze bundel voor iedereen wat is. 

Als bonussen krijg je drie maanden gratis Podia, drie maanden gratis Tailwind, 2 maanden gratis Convertkit en 2 maanden gratis Scribd. Daarnaast krijg je een gratis website scan van The Blog Fixer en ook een gratis premium WordPress thema van MyThemeShop. Zelfs als je alleen deze bonussen krijgt, dan is de prijs van de bundel er al uit. 

Maar goed.. Alleen hartstikke leuk en aardig, maar hoe helpt deze bundel jou nou eigenlijk? Ten eerste, helpt deze bundel jou om een blog te starten op de juiste manier. Daarnaast helpt deze bundel jou om goede content te maken, zonder in de war te raken. Wil je daarnaast jouw mailing list groeien? Dat kan ook met deze bundel!

Everything you need to start the blog you've been dreaming of.

Zelf heb ik erg veel moeite met het organiseren van dingen en ook productief zijn vind ik erg lastig. Deze bundel kan daar erg meehelpen en de vorige bundel heeft mij daar ook zeker heel erg meegeholpen.

Ook helpt The Genius Blogger Toolkit om jouw eigen producten te creëren. Wil je bijvoorbeeld jouw eigen e-course creëren of misschien wel een e-book? Dan helpt deze bundel daarmee!

Daarnaast hoor ik veel bloggers die moeite hebben met affiliate marketing. Nou, ik kan uit eigen ervaring zeggen dat de bundel van 2017 mij daar heel erg mee heeft geholpen en dat deze bundel dat zeker ook gaat doen. Zo verdien je zeker geld aan deze investering.

The Genius Blogger's Toolkit

Wil je alleen jouw blog traffic vergroten of jouw social media laten groeien? Dan kan dat ook hartstikke makkelijk met deze bundel!

Meer weten over deze bundel? Klik dan hier!

Wil je toch nog even nadenken over het kopen van deze bundel? Dat begrijp ik volledig! Deze bundel is echt niet heel lang meer verkrijgbaar, dus houd zeker de timer hieronder in de gaten!

Grab your bundle now!

Hoe lijkt jou The Genius Blogger Toolkit en ben je van plan om hem te kopen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Blog promoten in 2020 | Zo doe je dat!

Blog promoten in 2020 | Zo doe je dat!

Het is de laatste maand van 2019 en daarom is het belangrijk om je weer voor te bereiden op je blog promoten in 2020. Ik ga het zeker weer anders aanpakken en dan ook mijn promotie strategie. Er zijn een hoop verschillende manieren om je blog te promoten, maar wat...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This