SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!

The Genius Blogger Toolkit | Waarom kopen?

Van The Genius Blogger Toolkit moet je echt gehoord hebben. Deze bundel komt één keer per jaar uit en bevat een hoop verschillende e-courses om jouw blog te laten groeien. In deze blog post leg ik uit wat deze bundel inhoudt en hoe het precies werkt. Een ding is zeker: Als je deze bundel mist, dan mis je zeker iets.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

De editie van dit jaar van The Genius Blogger Toolkit bevat 41 eCourses, 15 eBooks, 9 printable packs, werkmappen, 5 templates, 5 pakketten met stock photos en 2 lidmaatschappen. Het is eigenlijk een gigantische collectie met allerlei lessen om je blog te laten groeien. Daarnaast is de collectie elk jaar anders (dus als je er al een hebt gekocht in 2016 en/of 2017, dan zal deze anders zijn). Ook bevat de bundel een aantal bonussen die het zeker waard zijn. Zo krijg je een lidmaatschap op Tailwind voor drie maanden. Ik ben echt groot fan van Tailwind, zoals sommige van jullie weten en daarom vind ik het geweldig dat je bij deze bundel een lidmaatschap krijgt.

The Genius Blogger Toolkit

Meer lezen over Tailwind of Pinterest? Check dan deze artikelen: 

Deze bundel bevat: 

  • 41 e-courses & video trainingen
  • 15 ebooks
  • 9 printables en werkboeken 
  • 5 templates
  • 5 pakketten met stock photos.
  • 2 membership sites
  • 7 bonussen

Wil je weten wat de exacte inhoud is van deze bundel? Bekijk dan zeker even deze website.

Deze bundel gaat over een aantal verschillende onderwerpen. Zo bevat deze bundel een aantal e-coursen over hoe je een blog moet beginnen. Ook bevat deze bundel e-courses over tech help, design & branding, list growth, content creation, monetization, product creatie, social media, het opstarten van een bedrijf, productiviteit en community en support. Een hoop onderwerpen en dit is dan ook de reden waarom er in deze bundel voor iedereen wat is. 

Als bonussen krijg je drie maanden gratis Podia, drie maanden gratis Tailwind, 2 maanden gratis Convertkit en 2 maanden gratis Scribd. Daarnaast krijg je een gratis website scan van The Blog Fixer en ook een gratis premium WordPress thema van MyThemeShop. Zelfs als je alleen deze bonussen krijgt, dan is de prijs van de bundel er al uit. 

Maar goed.. Alleen hartstikke leuk en aardig, maar hoe helpt deze bundel jou nou eigenlijk? Ten eerste, helpt deze bundel jou om een blog te starten op de juiste manier. Daarnaast helpt deze bundel jou om goede content te maken, zonder in de war te raken. Wil je daarnaast jouw mailing list groeien? Dat kan ook met deze bundel!

Everything you need to start the blog you've been dreaming of.

Zelf heb ik erg veel moeite met het organiseren van dingen en ook productief zijn vind ik erg lastig. Deze bundel kan daar erg meehelpen en de vorige bundel heeft mij daar ook zeker heel erg meegeholpen.

Ook helpt The Genius Blogger Toolkit om jouw eigen producten te creëren. Wil je bijvoorbeeld jouw eigen e-course creëren of misschien wel een e-book? Dan helpt deze bundel daarmee!

Daarnaast hoor ik veel bloggers die moeite hebben met affiliate marketing. Nou, ik kan uit eigen ervaring zeggen dat de bundel van 2017 mij daar heel erg mee heeft geholpen en dat deze bundel dat zeker ook gaat doen. Zo verdien je zeker geld aan deze investering.

The Genius Blogger's Toolkit

Wil je alleen jouw blog traffic vergroten of jouw social media laten groeien? Dan kan dat ook hartstikke makkelijk met deze bundel!

Meer weten over deze bundel? Klik dan hier!

Wil je toch nog even nadenken over het kopen van deze bundel? Dat begrijp ik volledig! Deze bundel is echt niet heel lang meer verkrijgbaar, dus houd zeker de timer hieronder in de gaten!

Grab your bundle now!

Hoe lijkt jou The Genius Blogger Toolkit en ben je van plan om hem te kopen?

Pin It on Pinterest

Share This