SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Ultimate Bundles Affiliate | Waarom moet jij je aanmelden?
6 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

november 11, 2018

Affiliate programma’s zijn naar mijn mening vrij moeilijk te vinden. Je hebt natuurlijk affiliate programma’s waar je bij het promoten van een product, een kleine commissie verdient, maar je hebt ook affiliate programma’s die erg grote commissies hebben! Dit betekent dus dat je een groot bedrag kan verdienen door een product te promoten. Dit programma heet Ultimate Bundles Affiliate. Benieuwd naar dit programma en hoe je zo een hoge commissie kan verdienen? Lees dan deze blog!

Wat is Ultimate Bundles affiliate?

Ultimate Bundles is een bedrijf die eigenlijk een hoop bundels met ebooks, e-courses en meer verkoopt. Ik heb een paar weken de Genius Blogger’s Toolkit aangeschaft en gepromoot en ik ben er nog steeds hartstikke blij mee. Je krijgt naast de bundel ook een hoop verschillende bonussen, zoals een gratis betaald thema, gratis Tailwind en nog veel meer! Alle bundels worden verkocht voor 90-97% van de originele prijs, wat dus zeker een koopje is! Zo was de laatste bundel ongeveer 6000 dollar waard en kon je hem kopen voor 97 dollar!

40% commissie op je sales!

Je krijgt een gigantische commissie over je sales. Je krijgt namelijk 40% van het aankoopbedrag. Zo kostte de GBTK Bundel 97 dollar en voor elke sale kreeg ik dus 38.80 dollar! Dat loopt dus flink op als je een aantal sales maakt! Zo zijn er bundels die maar 30 dollar kosten, maar er zijn ook bundels zoals de GBTK bundel die 97 dollar kost. Zo krijg je dus een flink percentage over je sale! Als je daarnaast je aanmeld om jouw e-book of e-course in de bundel te plaatsen, dan krijg je 70% over je sales! Dat is natuurlijk niet het enige voordeel, maar je krijgt hierdoor ook een hoop meer bezoekers, je kan je email lijst laten groeien en je volgers zullen ook een hoop groeien!

Het is helemaal gratis!

Daarnaast is het aanmelden als affiliate helemaal gratis en super makkelijk. Je gaat gewoon naar deze website en meld je daarop aan. Je bent vervolgens nergens voor verplicht. Je hoeft dus geen bundels te verkopen (alhoewel dat natuurlijk wel een aanrader is). Als je daarnaast vijf bundels hebt verkocht, dan krijg je de bundel die je hebt gepromoot helemaal gratis! Nog een voordeel dus! Als je de bundel al had gekocht, dan krijg je dit aankoopbedrag terug.

Korting op aankoop van een bundel

Ja, je krijg ook korting op je aankoop van je eigen bundel. Dit kan je doen door met jouw affiliate link een bundel te kopen (Ja, dit mag!).

Welke bundels kan je promoten door Ultimate Bundles Affiliate te worden?

Hieronder een lijstje van alle bundels die je kan promoten. Het zijn er een hoop en ik raad je ook zeker aan om even te kijken naar de datums die ik erbij heb gezet. Het is zeker belangrijk om je voor die tijd aan te melden, zodat je de bundel kan promoten.

Ultimate Bundles Affiliate

Ik ben sowieso van plan om de Herbs & Essential Oils Super Bundle te promoten. Deze is tot 31 mei te koop, dus daar heb ik geen haast bij. Daarnaast ga ik de Ultimate Healthy Living + herbs & Essential Oils Super Bundle Flash Sale, de personal productivity & goal-setting super bundle, de Genius Blogger’s Toolkit flash sale, de personal finance conference & bundle en de photography mini-bundle promoten! Dat zijn dus een hoop bundels en daar krijg ik ook weer een groot bedrag van!

Dit affiliate programma is dus zeker een aanrader voor alle bloggers. Zo zijn er een hoop bundels te promoten en weet ik zeker dat dit bij elke blog past. Zeker een aanrader dus om eens een kijkje te nemen naar Genius Blogger’s Toolkit en je vervolgens aan te melden.

Ga jij een Ultimate Bundles Affiliate worden?

Looking for the best high paying affiliate program for bloggers? Then you should check out this article!

PIN FOR LATER

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

6 Reacties

 1. Sara

  Super leuke blog heb je! Was super handig voor me 🙂
  Sara

  Antwoord
 2. Annie

  Heel tof! Ik was naar deze informatie al een tijdje opzoek, je hebt me perfect geholpen!

  Antwoord
 3. Saara

  Jij bedankt Celine!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This