SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Ultimate Productivity Bundle | Meer doen in minder tijd!
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

februari 20, 2019

Mijn productiviteit is soms niet al te best. Ik doe soms uren lang niks. Een beetje Netflix kijken, soms even een blogje promoten.. Ik pak het gewoon niet goed aan. Toch weet ik maar moeilijk uit mijn ritme te komen en dat is dan ook de reden waarom ik heel blij ben dat Ultimate Bundles met de Ultimate Productivity Bundle is uitgekomen! Deze bundel zal mij, maar ook jou zeker helpen om jouw productiviteit te verbeteren.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Ik heb al eerder The Genius Blogger Toolkit gekocht en deze bundel gebruik ik dan ook elke dag met heel veel plezier. Van deze toolkit heb ik al zoveel geleerd en mijn blog is al zo erg gegroeid door deze bundel. Ik dacht.. Nou, als Ultimate Bundles zulke goede bundels maakt, dan moet deze Ultimate Productivity Bundle ook hartstikke goed zijn.

Vanaf 20 februari is het zo ver! De lang verwachte Ultimate Productivity Bundle is eindelijk te koop! Tot 25 februari heb jij de tijd om deze geweldige bundel te kopen. Je betaalt maar $37 voor deze bundel en de bundel heeft een waarde van $1506.90! Zo bevat deze bundel 5 eBooks, 14 eCourses, 1 summit + 26 printables, planners & workbooks.

Wil je weten wat de exacte inhoud is van deze bundel? Bekijk dan zeker even deze website.

Pin voor later

Are you looking for the best tips to improve your productivity? Then you are on the right place! In this article I will talk about the best ecourses, an amazing planner, quotes and the best design to increase your productivity. So looking for the best apps and hacks to increase your motivation to actually get stuff done? These cool tools and printables are the best for inspiration. Read the article for more! #HowToBlog #GrowYourBlog #BloggingForBeginners

Welke producten ga ik zeker gebruiken van de Ultimate Productivity Bundle?

Organize Your Life With Trello by Cara Harvey & Elisa Giorgio ($47)

Deze digitale course helpt om beter georganiseerd te zijn met Trello. Ik ben echt gek op Trello en ik kan dan ook niet wachten om meer te leren over Trello.

Time Management How To Finish Your To Do List Every Day! by Marcia Ramsland ($47)

Als je wil weten waar ik vooral mee struggle, dan moet je deze titel maar lezen. Ik krijg het de laatste tijd niet meer voor elkaar om mijn to do list af te ronden en ik heb het gevoel dat ik maar steeds weer nieuwe dingen toevoeg, zodat mijn to do list alleen nog maar langer wordt.

I Heart Productivity Pack by Laura Smith ($34)

Dit klinkt echt als een geweldig pakket met allerlei verschillende printables. Hier ben ik dan ook heel erg benieuwd naar.

Brilliant Baby Steps: Make the Most of Your Messy Middle for a Beautiful Balanced Life by Beth Anne Schwamberger ($47)

Deze bundel is onderdeel van het goal setting gedeelte van de bundel en hier heb ik zo erg zin in. Om heel eerlijk te zijn, heb ik eigenlijk nooit echt doelen en ik hoop dat het stellen van wat doelen mij gaat helpen om meer te groeien met mijn blogs.

Goal Setting 101: How to Set Goals as an Absolute Beginner by Nadalie Bardo ($49)

Yes please! Hier heb ik ook zo erg zin in. Zoals ik al zei, vind ik het erg moeilijk om doelen voor mezelf te stellen en ik hoop dat deze course mij daar bij gaat helpen.

The 90-Day Personal Productivity Power Plan by Lise Cartwright ($197)

Deze course laat de precieze stappen en strategieën zien die Lise gebruikt om goed te plannen. Geloof me, Lise is daar echt een expert in en ik ben dan ook hartstikke blij dat haar course ertussen staat.

Ultimate Goal Setting Planner 2019 by MaryEllen Bream ($19)

Het is dan allemaal leuk en aardig dat hierboven allemaal courses worden genoemd, maar daar heb je natuurlijk niets aan als je geen goede planner hebt. Gelukkig zit er ook een geweldige planner bij deze bundel!

The Goal-Getter Workbook: The Plan for Busy Women to Go from Dreams to Plans to DONE by Laura S Shaw ($25)

Workbooks zijn de perfecte tool om jouw leven weer op orde te krijgen. Ik ben dan ook hartstikke blij dat er een workbook van Laura tussen zit!

Productivity & Organization for Women by Cheri Chin ($49)

Deze course is gemaakt voor werkende vrouwen die eigenlijk alles op orde willen hebben. Deze course geeft een hoop tips voor hoe je je leven naast je blog op orde kan krijgen. Dit is dan ook een van mijn favoriete courses!

Life Management Binder by Heather Moritz ($24)

Dit is ook nog een geweldige planner die niet alleen je blog op orde maakt, maar ook je leven buiten je blog.

10 Steps to Feel Motivated & Get Stuff Done by Heather LeGuilloux ($9)

Dit heb ik echt nodig in mijn leven en ik hoop dat het mij dan ook erg gaat helpen om weer gemotiveerd te zijn en alles aan te pakken, zodat ik weer kan groeien met mijn blog.

The Personal Productivity Toolkit by Paul Minors ($197)

Deze eCourse legt uit hoe je het beste je email kan organiseren, je tijd kan plannen en hoe je het beste georganiseerd kan blijven! Deze staat ook zeker op mijn lijst van de courses die ik het eerste wil gaan doen.

Er zijn nog een hoop courses die ik zeker zou willen volgen. Hierboven staan natuurlijk de courses waar ik interesse in heb, maar misschien heb jij wel hele andere interesses. Bekijk dan ook zeker deze website om de exacte inhoud van deze bundel te lezen.

Bonus Partners van The Ultimate Productivity Bundle

Ook zijn er een aantal bonussen te verkrijgen.

  • ListPlanIt heeft meer dan 1000 lijsten om je te helpen met het bijhouden van details die je kunnen helpen met het runnen van je bedrijf. Je kan lijsten maken en deze onderweg op elk apparaat openen (waarde $30).
  • Sanebox verplaatst onbelangrijke e-mails uit je inbox naar een nieuwe map en vat deze samen in een samenvatting, waardoor je ze direct kan verwijderen. De gemiddelde Sanebox-klant bespaart meer dan 12 uur per maand! Je kunt het uitproberen met een tegoed van $25 voor een Sanebox-abonnement (waarde $25).
  • Klaar voor meer energie en focus? Het Maca-team biedt een flesje van 2 ounce van hun yellow Maca-extract aan, waarvan studies hebben aangetoond dat ze je meer energie geven, je beter laat focussen en nog veel meer! (waarde $14.95).
  • En nog een bonus! Met dit stickerboek (met meer dan 900 stickers!) kan je heel makkelijk doelen stellen. Dit stikker boek is van Cultivate What Matters (waarde $10).

De waarde van deze bonussen bij elkaar zijn meer waard dan twee keer de kosten van de Ultimate Productivity Bundle!

En nu heb ik nog een geweldige bonus voor de mensen die voor donderdag 21 februari (middennacht) de bundel kopen. Je krijgt namelijk dan nog een extra 50-serving bag van de Morning Motivator van The Maca Team! (waarde $17). Houd dus zeker de timer hier beneden in de gaten, want zo lang heb je nog de tijd om de bundel te kopen om de extra early bird bonus te krijgen!

motionmailapp.com

Ik heb de bundel al gekocht en ik ben er echt hartstikke tevreden mee! Ondertussen zit ik al een course te volgen en zit ik mijn tijd voor de komende maand in te plannen. Ik bespaar nu al zoveel tijd door het volgen van één course, dus ik vind de bundel het zeker waard!

Houd zeker de timer hieronder in de gaten, want zo lang heb je nog de tijd om de bundel voor deze prijs te kopen! Nu betaal je namelijk maar $37 voor deze bundel!

Get your bundle now!

Hoe lijkt jou de Ultimate Productivity Bundle?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This